Lokális sokszínűség

DIGITAL ÜZLETÁGUNK PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁVAL KÖZÖSEN HIÁNYPÓTLÓ WEBOLDALT HOZOTT LÉTRE, AHOL KÖZEL 150 HELYI KÉPZŐMŰVÉSZ MUNKÁSSÁGA ISMERHETŐ MEG.

Az ArtPécs kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse, bemutassa a Pécsett, vagy Baranyában élő és alkotó képző- és iparművészeket, továbbá, hogy támogassa a helyi művészeti közösséget.

A pécsi és baranyai művészek „seregszemléje” szinte már hagyomány, hiszen a Pécsi Galéria 1978 óta rendszeresen szervezett közös kiállításokat, amelyekről számos katalógust, könyvet jelentettek meg. A jelenlegi art.pecs.hu oldal kiindulási állapotához a 2020-ban, az M21 Galériában megrendezett Állapotfelmérés| 2019 kiállításon résztvevő művészek kaptak felkérést. Az általuk küldött anyagokkal a weboldal folyamatosan bővül, valamint további művészek is csatlakozhatnak a kiírt feltételek szerint.

https://art.pecs.hu/

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzatával közösen készített hiánypótló weboldalunk rangos szakmai elismerésben is részesült.

2023-ban kilencedik alkalommal hirdette meg a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete a Városmarketing Gyémánt Díjat. Ebben az évben rekordszámú pályázat érkezett be, összesen 183 városmarketing programmal pályáztak közel 40 városból. A pályázatokat egy 50 fős független szakmai zsűri bírálta el, akik a meghatározott bírálati szempontok mellett a színvonalasnak ítélt városmarketing tevékenységeket díjazta.

Pécs részéről olyan programok nyertek Városmarketing Gyémánt díjat, amelyek tudatosan, közvetlenül hozzájárultak a város imázsának, ismertségének és elismertségének növeléséhez, valamint a helyi közösséget támogatták, segítették.

Nagy örömünkre a „Marketingstratégiai, márka- és identitásépítési, arculati program” kategóriában Városmarketing Gyémánt Díjjal ismerték el az ART.Pécs weboldalunkat.

Köszönjük az Önkormányzat megbízását és a közös, sikeres munkát, emellett pedig gratulálunk Pécs további 12 elismeréshez és a Városmarketing nagykövete különdíjhoz!

Ügyfél

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata

Dátum

2023. március

Kategória

Sablon alapú honlap készítés