Irodai helyfoglaló applikáció

NINCS ÁLLANDÓ ASZTALOD AZ IRODÁBAN? UNOD MÁR, HOGY VALAKI MINDIG ELFOGLALJA A HELYED? SZERETNÉD LÁTNI, KI MIKOR LESZ BENT AZ IRODÁBAN? A FERLING DIGITAL HELYFOGLALÓ APPLIKÁCIÓJÁVAL MOST MÁR EZEKET IS LÁTHATOD!

A koronavírus járvány óta egyre elterjedtebbé vált a home office vagy a hibrid office, melynek során egy adott vállalat munkavállalóinak lehetősége nyílik arra, hogy ne az irodában, hanem távolról végezze a munkáját. Azonban a néhai személyes találkozások, az időnkénti irodalátogatások elengedhetetlenek.

A változások alól a FERLING Kft. sem kivétel: PR-ügynökségünk hibrid irodarendben működik tovább, melynek során a munkavállalók dönthetnek arról, hogy mely napokon honnan szeretnének dolgozni. Azonban az utóbbi években végbemenő létszámnövekedés miatt több munkavállaló és kevesebb asztal lett,. Az irodabővítés nem opció, hiszen vannak napok, amikor egyszerre csak 3-4 munkavállaló tartózkodik bent, ugyanakkor vannak olyanok is, mikor 20-25 fő is egyszerre szeretne bent lenni.

Megoldásként DIGITAL üzletágunk egy olyan telefonos alkalmazást fejlesztett, mellyel a helyfoglalás bármikor, bárhonnan alig pár gombnyomással könnyedén megvalósítható. Továbbá az alkalmazásban többek között azt is láthatjuk, ki lesz bent aznap az irodában, ki hol fog ülni, milyen szabad helyek vannak még és ki meddig tervez egy adott asztalnál tartózkodni.

Kíváncsi vagy az alkalmazásra bővebben? Szívesen megnéznéd egy online vagy személyes bemutatón az applikációt? Érdekel, hogyan lehetne ilyen vagy ehhez hasonló alkalmazásod saját arculatoddal, brandeddel? Lépj velünk kapcsolatba az info@ferling.hu címen!

Tekintsd meg az applikációt bemutató videónkat: 

Ügyfél

FERLING Kft.

Dátum

2023. június

Kategória

Mobil applikáció fejlesztés